Leírás

Van valahol Magyarországon egy kis falu, ahol az emberek úgy élnek ahogy egy falun szokás. A napi problémákat úgy oldják meg ahogy mindig is megoldották és a világlátásuk is régi szokásokból építkezik. Egészséges társaság, ahol mindenki tudja a helyét, bár a politikai korrektséget nem innen mintavételezik.

Politika

2017.08.01. 10:00 | Sidaries | Szólj hozzá!

Címkék: történet

Még az előző választások idején volt egy csávó, akit nagyon megérintett a Jobbik üzenete, ezért úgy döntött, hogy ő lesz a párt helyi vezéregyénisége. Ezért úgy gondolta, hogy még az életstílusán is változtat, ezért öltönyben ment el a kocsmába, szavazókat szerezni. Persze a haverok már hívták is egy stameszra, de ő elhárította őket, hogy ő nem iszik, mert ő itt a Jobbik arca és nem teheti meg.

Így történt, hogy a Jobbik arca fél óra elteltével már a saját hányásában feküdt bepanírozva, miközben a haverok a Sárgán virágzik a tök-öt énekelték a félhulla fölött.

A bejegyzés trackback címe:

https://vizesember.blog.hu/api/trackback/id/tr7912613827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása