Leírás

Van valahol Magyarországon egy kis falu, ahol az emberek úgy élnek ahogy egy falun szokás. A napi problémákat úgy oldják meg ahogy mindig is megoldották és a világlátásuk is régi szokásokból építkezik. Egészséges társaság, ahol mindenki tudja a helyét, bár a politikai korrektséget nem innen mintavételezik.

Szuszog

2014.04.20. 22:00 | Sidaries | Szólj hozzá!

Címkék: történet

Van két szomszéd a Faluban. Az egyiknek a felesége gyakran sikítozik esténként, amikor éppen a férjével huncutkodnak. Ez gyakran kihallatszik a házból, főleg nyáron, amikor nyitva vannak az ablakok. A szomszédjuk egy halvérű, de nagyon akkurátus egykori könyvelő, nem az ideges típus. Egy idő után azért ő is úgy gondolta, hogy a nyugalom érdekében szólni kéne a szomszédnak.

- Kedves szomszéd! Bocsánat hogy zavarom, de nem tudom nem észrevenni, hogy kedves felesége esténként nagyon sikítozik. Tegnap 42 percen keresztül sikongatott. Nem tudom mit csinál vele, de szerintem fáj neki.

- Nem fáj az neki, higgye el! A maga felesége nem sikítozik amikor éppen a kötelességét gyakorolja?

- Az enyém? Az nem sikítozik. Az csak úgy szuszog.

A bejegyzés trackback címe:

https://vizesember.blog.hu/api/trackback/id/tr226056306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása