Leírás

Van valahol Magyarországon egy kis falu, ahol az emberek úgy élnek ahogy egy falun szokás. A napi problémákat úgy oldják meg ahogy mindig is megoldották és a világlátásuk is régi szokásokból építkezik. Egészséges társaság, ahol mindenki tudja a helyét, bár a politikai korrektséget nem innen mintavételezik.

Kombojok

2014.05.02. 10:00 | Sidaries | Szólj hozzá!

Címkék: történet

Van egy közepesen csökkent értelmű gyerek a Faluban. Egyszer még régen, kis korában megnézett egy "kombojos" filmet és az az ötlete támadt, hogy ő is van olyan vagány, mint a főhős. Igaz lova nem volt, sivataggal is elég rosszul állt, az ördögszekér sem volt a tájkép része, de mivel fantáziából meglehetősen jól el volt eresztve, ezért nagyapja szalmakalapját fejébe nyomva és egy játékpisztolyt kézbe véve elindult lejátszani a filmben látottakat.

Kifeküdt hát az aszfaltra és várta az áldozatot. Jött is a busz, majd látva a keresztben fekvő testet az úton, megállt. Mondhatni, minden a terv szerint indult. Hősünk ekkor felpattant és miután a buszsofőr érdeklődésében kinyitotta az első buszajtót, beviharzott és a pisztolyát lóbálva elkiáltotta magát!

- Fel a kezekkel rablótámadás!

A támadás végül két pofonnal és egy arccal tompított betonra érkezéssel ért véget.

A bejegyzés trackback címe:

https://vizesember.blog.hu/api/trackback/id/tr796096524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása