Leírás

Van valahol Magyarországon egy kis falu, ahol az emberek úgy élnek ahogy egy falun szokás. A napi problémákat úgy oldják meg ahogy mindig is megoldották és a világlátásuk is régi szokásokból építkezik. Egészséges társaság, ahol mindenki tudja a helyét, bár a politikai korrektséget nem innen mintavételezik.

Inni muszáj

2014.05.03. 10:00 | Sidaries | Szólj hozzá!

Címkék: történet

Történt egyszer, hogy a szomszéd falu egyik üzemében azt az ötletet találta ki az igazgató, hogy megszondáztatja az összes sofőrt. Fel is állította sorba mindet, megfújatta a szondát, majd szomorúan konstatálta, hogy mindenki olyan józan, mint a pap vasárnap reggel. Ezért aztán ment tovább és mivel volt még ott egy lovaskocsi is, ezért annak a hajtóját is megvizsgálta és bizony az hozta is az elvárt pozitív eredményt. Mentek is fel azonnal az irodába és kérdezte a hajtót, hogy mi az oka a reggeli virágos jókedvnek.

- Hát igazgató úr, az van, hogy ma hajnalban megellett az anyadisznó.

- Értem én, de miért ivott?

- Hát nem érti? Megellett az anyadisznó!

- De hát ez nem magyarázat!

- Már miér' ne lenne az? A disznó ellik, maga nézi, de hát ez sokáig tart meg unalmas is. Hát ilyenkor csak inni lehet, nem?

A bejegyzés trackback címe:

https://vizesember.blog.hu/api/trackback/id/tr686096531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása