Leírás

Van valahol Magyarországon egy kis falu, ahol az emberek úgy élnek ahogy egy falun szokás. A napi problémákat úgy oldják meg ahogy mindig is megoldották és a világlátásuk is régi szokásokból építkezik. Egészséges társaság, ahol mindenki tudja a helyét, bár a politikai korrektséget nem innen mintavételezik.

Doktor

2014.08.06. 10:00 | Sidaries | Szólj hozzá!

Címkék: történet

Természetesen a helyi nénik ugyanúgy élik meg a körzeti orvost, mint mindenhol máshol. Társasági eseményként, kellemes elfoglaltságként. Emiatt aztán menetrendszerűen mennek minden héten valami beképzelt bajukkal, a váróban megbeszélik a nap történéseit, majd a megkapott C-vitamin után elégedetten távoznak. Manci néni is ugyanígy volt, de egy héten elmaradt, majd a következőn is. Harmadik héten viszont megjelent, mintha mi sem történt volna, de a doktor azért megkérdezte tőle a távolmaradás okát. A válasza több mint meglepő volt.

- Képzelje doktor úr, beteg voltam!

A bejegyzés trackback címe:

https://vizesember.blog.hu/api/trackback/id/tr136540063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása