Leírás

Van valahol Magyarországon egy kis falu, ahol az emberek úgy élnek ahogy egy falun szokás. A napi problémákat úgy oldják meg ahogy mindig is megoldották és a világlátásuk is régi szokásokból építkezik. Egészséges társaság, ahol mindenki tudja a helyét, bár a politikai korrektséget nem innen mintavételezik.

Szatyor

2014.08.25. 10:00 | Sidaries | Szólj hozzá!

Címkék: történet

Szokás szerint ivászat volt és az egyik kevésbé tapasztalt fiatal nem értette még az egész műszakon át tartó ivászat csízióját, ezért kb. éjfélre úgy bevágott hogy mozdulni sem bírt. Annyit tudott csak tenni, hogy letámasztotta a fejét az asztalra és néha köpött vagy hányt valamit a padlóra. Eleinte ez vicces volt, de egy kis idő után már kevésbé. Meg kellett oldani a problémát, így a társaság többi - mérsékelten józanabb - tagja előhalászott valahonnan egy nejlonszatyrot és szépen ráapplikálta a szerencsétlenül járt társuk fülére, hátul meg biztos ami biztos összekötötte az egészet egy madzaggal. Innentől kezdve azt csinált a szegény részeg, amit csak akart.

A bejegyzés trackback címe:

https://vizesember.blog.hu/api/trackback/id/tr326631577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása