Leírás

Van valahol Magyarországon egy kis falu, ahol az emberek úgy élnek ahogy egy falun szokás. A napi problémákat úgy oldják meg ahogy mindig is megoldották és a világlátásuk is régi szokásokból építkezik. Egészséges társaság, ahol mindenki tudja a helyét, bár a politikai korrektséget nem innen mintavételezik.

Mérnök

2015.07.13. 10:00 | Sidaries | Szólj hozzá!

Címkék: történet

Egyszer még a régi időkben kiment a Tsz főagronómusa a szőlőkhöz, majd betért az egyik tanyasi kiskocsmába egy fröccsre, miután mindent rendben talált. Miközben ott üldögélt, rágyújtott, azon nyomban meg is környékezte egy helyi cigány.

- Nagyságos uram, kéremszépen, nem adna nekem is egy cigarettát?

Az agronómusnak jó kedve volt, adott egy szálat a cigánynak.

- Jaj, nagyságos uram, kéremszépen, nem adnak tüzet is hozzá?

Az agronómus természetesen adott. A cigány azonban még nem végzett.

- Aztán a nagyságos úr, kérem alássan, nem hívna meg egy kisfröccsre is ebben a melegben?

Az agronómus meghívta egy fröccsre is. Ezután a cigány odaült mellé a kis asztalhoz, hátradőlt a székben, keresztbe rakta a lábait, szívott egy nagyot a cigarettából, kortyolt egyet a fröccsből, majd így szólt:

- Aztán barátom, ki is vagy te? A trágyamérnök?

A bejegyzés trackback címe:

https://vizesember.blog.hu/api/trackback/id/tr37593092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása