Leírás

Van valahol Magyarországon egy kis falu, ahol az emberek úgy élnek ahogy egy falun szokás. A napi problémákat úgy oldják meg ahogy mindig is megoldották és a világlátásuk is régi szokásokból építkezik. Egészséges társaság, ahol mindenki tudja a helyét, bár a politikai korrektséget nem innen mintavételezik.

Trafó

2016.05.06. 10:00 | Sidaries | Szólj hozzá!

Címkék: történet

A trafók drága dolgok, viszont nehezek, ezért nehéz ellopni őket. Ellenben a trafóolaj sokkal problémamentesebb, mert drága és aránylag könnyen lecsapolható. Oké, néha egy-egy embert agyoncsap lopáskor az áram, de ennyi belefér. 

Erre a gondolatmenetre fűzte fel Lali egy jól sikerült kocsmázás után az esti programját, amikor félrészegen felmászott a trafó mellé. Hozta a kis bödönjét, lefejtette az olajat, de mivel nem volt teljesen józan, ezért elég bőven locsolt mindenhova belőle. Miután végzett, lemászott, hazament, a trafó pedig csöndesen leégett.

Másnap jöttek a rendőrök és visítottak a röhögéstől, mert ilyen jó ujjlenyomatokat még életükben nem láttak, mint ami a trafón volt olajjal kikenve. Ami azt illeti könnyedén vehettek volna tenyér és arclenyomatot is. Lali este már nem otthon aludt.

A bejegyzés trackback címe:

https://vizesember.blog.hu/api/trackback/id/tr688688290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása