Leírás

Van valahol Magyarországon egy kis falu, ahol az emberek úgy élnek ahogy egy falun szokás. A napi problémákat úgy oldják meg ahogy mindig is megoldották és a világlátásuk is régi szokásokból építkezik. Egészséges társaság, ahol mindenki tudja a helyét, bár a politikai korrektséget nem innen mintavételezik.

Kormányzati idiotizmus II.

2019.04.10. 15:51 | Sidaries | Szólj hozzá!

Címkék: kormányzati idiotizmus

Mára is megvolt a kellő adrenalinadag. Visszadobták három földhasználati bejegyzésemet.

- Az elsőt azért, mert a helyrajzi számban levő halott nem írta alá a szerződésemet, ezért ez úgy számít, hogy nem művelem a föld 100%-át. Ezért az, hogy nem adtam be megosztási megállapodást, sajnos a bejegyzés elutasításával jár.

- A másodikat azért, mert megint csak nem volt megállapodás, mert az csak akkor nem kell, ha 100%-ot művelek és tulajdonostárs vagyok. A földhivatal szerint nem vagyok tulajdonostárs, ezért visszadobta a bejegyzést, pedig az vagyok, csak lusták voltak megnézni. Új kör.

- A harmadikat azért, mert az előzővel azonos helyrajzi számban nem művelek 100%-ot, habár tulajdonostárs vagyok. Ez az ügyintéző legalább belenézett a gépbe, de mivel az előző miatt most már valóban nem művelek 100%-ot, ezért puff, ez is érvénytelen.

Ezért a napért is megérte felkelni.

A bejegyzés trackback címe:

https://vizesember.blog.hu/api/trackback/id/tr2114756033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása