Leírás

Van valahol Magyarországon egy kis falu, ahol az emberek úgy élnek ahogy egy falun szokás. A napi problémákat úgy oldják meg ahogy mindig is megoldották és a világlátásuk is régi szokásokból építkezik. Egészséges társaság, ahol mindenki tudja a helyét, bár a politikai korrektséget nem innen mintavételezik.

Ajándékozás

2009.12.15. 15:28 | Sidaries | Szólj hozzá!

Címkék: történet rövid ödön

Szegény Ödönke úgy gondolta, hogy mielőtt hazamegy kiccsaládjához vesz nekik ajándékot. Persze több problémába ütközött, mint ahogy azt már megszokhattuk. Járja a Tescot nagy erővel, észre is vesz egy marha nagy rúd Pick szalámit kiírva nagy betűkkel rajta, hogy 3000 Ft. Hű, ez olcsó! Meg is veszem. Meg egy kis Unicum, pár süti, ilyesmi. Bepakolja a kosarat, beáll a sorba, majd szembesül vele, hogy szemüvegén egy kicsit erősíteni kéne, mert az a 3000 Ft az kilónkénti ár, de az a gonosz Tesco ezt olyan kicsi betűvel írta. Szégyenszemre visszaballag, kipakol, majd hazamegy. Végülis így is szép lesz a Karácsony.

Boldogan alszik el, majd reggel konstatálja, hogy enyhén sérült lakótársai tegnap este Pick szalámit vacsoráztak Unicummal.

A bejegyzés trackback címe:

https://vizesember.blog.hu/api/trackback/id/tr311599978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása