Leírás

Van valahol Magyarországon egy kis falu, ahol az emberek úgy élnek ahogy egy falun szokás. A napi problémákat úgy oldják meg ahogy mindig is megoldották és a világlátásuk is régi szokásokból építkezik. Egészséges társaság, ahol mindenki tudja a helyét, bár a politikai korrektséget nem innen mintavételezik.

Aki szembe jön

2014.05.04. 10:00 | Sidaries | Szólj hozzá!

Címkék: arcképcsarnok

Sokan laknak a Faluban és mindegyiknek van pár érdekes tulajdonsága. Nándi bá' az egyik ilyen. Bő 70 éves, nagyon jól tartja magát, van neki egy régi típusú plexi nélküli bukósisakja és egy új robogója. És ő mindig megy valahova. Ami viszont igazán érdekes az az, hogy ő mindig mindenkivel szembe megy. Őt még soha senki nem előzte meg, de mindenkinek van emlékképe arról, hogy valahol szembejött vele. Ez az igazi X-Akta, nem a TV.

A bejegyzés trackback címe:

https://vizesember.blog.hu/api/trackback/id/tr526096538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása