Leírás

Van valahol Magyarországon egy kis falu, ahol az emberek úgy élnek ahogy egy falun szokás. A napi problémákat úgy oldják meg ahogy mindig is megoldották és a világlátásuk is régi szokásokból építkezik. Egészséges társaság, ahol mindenki tudja a helyét, bár a politikai korrektséget nem innen mintavételezik.

Postás

2014.08.07. 10:00 | Sidaries | Szólj hozzá!

Címkék: történet

Volt egy nagyon akkurátus ügyvéd a polgármesteri hivatalban. Rettentő mennyiségű papírt gyártott, mindent megírt, mindenkit mindenről szabályszerűen, sőt azon túl tájékoztatott, ezért a postásnak rendkívül sok munkát adott. A postás mindig elvette a leveleket és kézbesítette.

Elméletileg. Gyakorlatban viszont miután elment nyugdíjba, megmondta az ügyvédnek, hogy azokat a leveleket amiket feleslegesnek tartott, azokat bizony ő nem vitte ki, hanem a falu végén álló odvas fába dobálta be az eltelt 10-15 évben. Az ügyvéd felháborodott, hogy akkor azok az emberek most mennyi mindenről nem tudnak. Erre a postás csak annyit mondott:

- És hiányoztak ezek valakinek? Panaszkodtak valaha?

A bejegyzés trackback címe:

https://vizesember.blog.hu/api/trackback/id/tr886540087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása