Leírás

Van valahol Magyarországon egy kis falu, ahol az emberek úgy élnek ahogy egy falun szokás. A napi problémákat úgy oldják meg ahogy mindig is megoldották és a világlátásuk is régi szokásokból építkezik. Egészséges társaság, ahol mindenki tudja a helyét, bár a politikai korrektséget nem innen mintavételezik.

Köröm

2014.08.26. 10:00 | Sidaries | Szólj hozzá!

Címkék: történet

Természetesen elérkezett a modern technológia a Facebook személyében a Faluba is. Egy műhelyes is regisztrált és nézte hogy ott mi történik. Jelölgették az ismerősök, töltögették fel a népek a képeiket és műhelyesünk észrevette hogy elég speciális ott a képanyag, mert mindenki csak a szépet mutatja magáról. Ezt még elfogadta volna, de nem tudta mire vélni, hogy néhány fiatalabb nőismerőse folyamatosan az újabb és újabb körmeiről teszi fel a képeket. Gondolta ő is hozzájárul a társalgáshoz és felrakta a szintén színes körmét, amire éppen délelőtt vert rá egy izmosat a kalapácsával. Nem aratott osztatlan sikert.

A bejegyzés trackback címe:

https://vizesember.blog.hu/api/trackback/id/tr886631591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása