Leírás

Van valahol Magyarországon egy kis falu, ahol az emberek úgy élnek ahogy egy falun szokás. A napi problémákat úgy oldják meg ahogy mindig is megoldották és a világlátásuk is régi szokásokból építkezik. Egészséges társaság, ahol mindenki tudja a helyét, bár a politikai korrektséget nem innen mintavételezik.

Hiba

2014.12.24. 10:00 | Sidaries | Szólj hozzá!

Címkék: történet

Történt egyszer hogy disznóvágás volt a faluban. Egy hírhedten agresszív disznót kellett volna levágni, de nem volt az az ember, aki be mert volna menni hozzá leszúrni. Gondolták valahogy kicsit le kéne lassítani az állatot, hát hozták a PB palackot és rányitották a malacra. Az bebambult, ezen felbátorodva pedig belenyomták a többi gázt is szegény állatba. Pár jó nagy levegővétel után szépen csöndesen kimúlt, a megdicsőült böllér pedig kihúzta az udvarra és hamarosan neki is álltak a pörzsölésnek.

A Faluban azóta ezt hívják a Nagy Bummnak, nem a világ keletkezését.

A bejegyzés trackback címe:

https://vizesember.blog.hu/api/trackback/id/tr126918995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása