Leírás

Van valahol Magyarországon egy kis falu, ahol az emberek úgy élnek ahogy egy falun szokás. A napi problémákat úgy oldják meg ahogy mindig is megoldották és a világlátásuk is régi szokásokból építkezik. Egészséges társaság, ahol mindenki tudja a helyét, bár a politikai korrektséget nem innen mintavételezik.

Akkor miért?

2015.08.25. 10:00 | Sidaries | 1 komment

Címkék: történet

Volt egy cigány az egyik kolléga szomszédjában. Nem fizette a számlákat, kikapcsolták nála az áramot. Ment persze a rinya, de nem hatott meg senkit. Át is ment a kollégához, hogy had húzzon már át egy hosszabbítót, hogy valamijük legyen, aztán hónap végén majd rendezik. Mivel egyébként rendes gyerek volt, ezért a kolléga belement a dologba. Eltelt a hónap, a fickó rendezte a tartozást, visszakötötték az áramot hozzá. Eltelt pár nap, az asszony meg is jelent egy jó vastag brifkóval, hogy most ő akkor rendezné a tartozást.

- Mennyivel jövök szomszéd?

- Hát jóban vagyunk, legyen 5000 Ft.

- Óóó, hát az nagyon kevés! Egész nap ment a tv, meg minden, nem lesz az elég.

- Jó hát igaz, legyen akkor 8000 Ft.

- Hát az már egyel jobban hangzik, de úgyis mindegy, mert egy forintom sincsen.

Majd megfordult és hazament. A kolléga meg állt ott WTF fejjel.

A bejegyzés trackback címe:

https://vizesember.blog.hu/api/trackback/id/tr27686184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása