Leírás

Van valahol Magyarországon egy kis falu, ahol az emberek úgy élnek ahogy egy falun szokás. A napi problémákat úgy oldják meg ahogy mindig is megoldották és a világlátásuk is régi szokásokból építkezik. Egészséges társaság, ahol mindenki tudja a helyét, bár a politikai korrektséget nem innen mintavételezik.

Fekete és fekete

2014.04.30. 10:00 | Sidaries | Szólj hozzá!

Címkék: történet

Történt egyszer, hogy a tehéntelepen felgyűlt a vasbetonmaradék és a hulladékvas és valahogy meg kellett tőle szabadulni. Mivel a vasbetonból melós kiszedni a vasat, ezért helyileg nem lehetett megoldani, segítséget kellett kérni. Van egy helyi vasas cigány, aki ilyen munkákra specializálódott, ezért hívták is sürgősen. A beton szétvágásáért a fizetsége a kiszedett vas és még a maradék hulladékfém lett volna. Dolgoztak is rendesen, amikor a vállalkozó megkereste a telepvezetőt.

- Hát képzelje uram! A beton alatt találtunk egy gyönyörű szép, egészséges fekete kisborjút! - utalva némi fizetéskiegészítésre.

- Óóóó, ismerem én ezeket a borjúkat. Mondja hát, miért nem bőgött ez a borjú?

- Nem bőg az! Hát a fekete nem árulja be a feketét!

A bejegyzés trackback címe:

https://vizesember.blog.hu/api/trackback/id/tr176096501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása