Leírás

Van valahol Magyarországon egy kis falu, ahol az emberek úgy élnek ahogy egy falun szokás. A napi problémákat úgy oldják meg ahogy mindig is megoldották és a világlátásuk is régi szokásokból építkezik. Egészséges társaság, ahol mindenki tudja a helyét, bár a politikai korrektséget nem innen mintavételezik.

Punkok

2014.06.12. 10:00 | Sidaries | Szólj hozzá!

Címkék: történet

Mostanában volt a falunap és egy punkegyüttes adott !akusztikus! koncertet a népnek. Már ment a zenélés, mikor az együttes frontembere elkiáltotta magát:

- Helló Józsibá'!

Józsibá' pedig visszakérdezett:

- Hát emlékszel rám?

- Hát hogyan lehetne nem emlékezni arra ahogy meghozta a rajongóimat valamikor régen.

 

Történt ugyanis valamikor a 2000-es évek elején, hogy punkfesztivál tartottak a faluban mindenféle nagyon menő punkegyüttesekkel.A punkegyüttesekhez és a punkfesztiválhoz pedig sok punk tartozik. Azok meg általában olyanok, hogy szeretnek inni és ezek sem voltak kivételek. Ezért aztán mikor a fesztiválról bejöttek a faluba, megvették a legolcsóbb lőréket, majd kifelé menet meg is itták azt. Emiatt aztán néhányan már nem jutottak vissza, hanem leheveredtek az árokparton, bokor alatt, aszfalton, virágágyásban, ahol éppen sikerült. Ezt elégelte meg a feljebb említett Józsibá, felakasztotta hát a járművére az utánfutót, végigment a falun, felpakolta a szanaszét heverő fiatalokat, aztán az éppen zajló koncert közepére behajtott és ott leborította az egész kompániát a küzdőtérre. Azóta minden punk előre köszön neki.

A bejegyzés trackback címe:

https://vizesember.blog.hu/api/trackback/id/tr446293856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása