Leírás

Van valahol Magyarországon egy kis falu, ahol az emberek úgy élnek ahogy egy falun szokás. A napi problémákat úgy oldják meg ahogy mindig is megoldották és a világlátásuk is régi szokásokból építkezik. Egészséges társaság, ahol mindenki tudja a helyét, bár a politikai korrektséget nem innen mintavételezik.

Balszerencse

2014.07.10. 10:00 | Sidaries | Szólj hozzá!

Címkék: történet

A korábbi bejegyzésekkel ellentétben őszintén szólva nem tudom hogy a következő történet igaz-e, van-e igazságalapja vagy vicc az egész, de jó történet, ezért megírom.

Szóval történt egyszer, hogy egy parasztembernek a ló agyonrúgta a feleségét. A temetésen mindenki ment hozzá, részvétet kívánt, ő bólintott, jött a következő és így tovább. Eltelt egy kis idő, asszony kellett a házhoz, emberünk újra megnősült. Alig telt el azonban egy év, a ló agyonrúgta ezt az asszonyt is. A két nagyon hasonló haláleset felkeltette a rendőrök figyelmét is, ezért ők is elmentek a temetésre. Ott pedig észrevették hogy a bácsi az egyik részvétkívánónak bólint, a másiknak pedig megrázza a fejét. Így ment ez végig, majd a temetés végén odamentek és megkérdezték hogy egy miért volt.

- Azért mert az első mindig az asszony volt. Ő részvétet kívánt, én bólintottam. Aztán jött a férje, aki megkérdezte hogy eladó-e a ló.

A bejegyzés trackback címe:

https://vizesember.blog.hu/api/trackback/id/tr906493507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása