Leírás

Van valahol Magyarországon egy kis falu, ahol az emberek úgy élnek ahogy egy falun szokás. A napi problémákat úgy oldják meg ahogy mindig is megoldották és a világlátásuk is régi szokásokból építkezik. Egészséges társaság, ahol mindenki tudja a helyét, bár a politikai korrektséget nem innen mintavételezik.

Brezsnyev

2014.07.23. 10:00 | Sidaries | Szólj hozzá!

Címkék: történet

Ez a történet nem a Faluban történt, sőt, sok helyen mesélik mint helyi anekdotát. Hallottam már pár helyen, de a lényege mindenhol azonos volt, ezért megírom.

Szóval történt egyszer, hogy Brezsnyev elvtárs éppen egy körúton volt a baráti országokban és mivel szenvedélyes vadász volt, ezért mindenhol elvitette magát vadászni. Volt Romániában, ahol egy helyi pártvezér elvitte medvét lőni. Brezsnyev nagyon élvezte a vadászatot, ezért amikor a következő országba érkezett, ott is azt kérte, hogy vigyék el medvére vadászni. Azonban ez az ország Magyarország volt, ahol nem volt medve, de nem mertek ellentmondani a vezérnek, így kiadták parancsba, hogy egy medvét kell szerezni nagy hamarsággal, amit aztán majd ki lehet lőni.

Pár nap alatt szereztek egyet, indulhatott a vadászat. Minden terv szerint alakult, jó volt a hangulat, Brezsnyev jól érezte magát és akkor egyszer csak feltűnt a medve. Brezsnyev célzott, lőtt és megsebezte szegény állat fülét. Az megijedt és elkezdett futni, a díszes kompánia pedig üldözőbe vette. Egy falu mellé jutottak, ahol a vezérnek még egy lehetősége volt lőni, de ezt is elhibázta, amitől a medve még jobban megijedt, berohant a faluba, majd mindenki meglepődésére felült egy biciklire és eltekert.

Mindenki fuldokolt a nevetéstől, mert itt derült ki, hogy a derék beosztottaknak sikerült egy kiszuperált cirkuszi medvét keríteniük.

A bejegyzés trackback címe:

https://vizesember.blog.hu/api/trackback/id/tr586536925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása