Leírás

Van valahol Magyarországon egy kis falu, ahol az emberek úgy élnek ahogy egy falun szokás. A napi problémákat úgy oldják meg ahogy mindig is megoldották és a világlátásuk is régi szokásokból építkezik. Egészséges társaság, ahol mindenki tudja a helyét, bár a politikai korrektséget nem innen mintavételezik.

Önkormányzat

2015.07.14. 10:00 | Sidaries | Szólj hozzá!

Címkék: történet

Nem tudom a pontos dátumokat, de valamikor a 2000-es évek elején volt egy népszámlálás, ahol mindenkinek megkérdezték a nemzetiségét is. Ekkor derült ki, hogy a Faluban nincsen kisebbség, mindenki magyarnak vallotta magát. Eltelt pár év, az akkori kormány hozott valami döntést arról, hogy létre lehet hozni cigány önkormányzatokat, amivel persze némi pénz is jár. Nem sokkal ezután meg is jelent Gazsi a polgármesternél, hogy ő úgy érzi, ideális jelölt lenne önkormányzati vezetőnek. A polgármester ránézett, előszedte a népszámlálási papírokat, majd felhívta Gazsi figyelmét, hogy mint magyar ember, sajnos nem lehet cigányönkormányzati vezető. Azóta sem alakult meg a helyi szervezet.

A bejegyzés trackback címe:

https://vizesember.blog.hu/api/trackback/id/tr697593118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása