Leírás

Van valahol Magyarországon egy kis falu, ahol az emberek úgy élnek ahogy egy falun szokás. A napi problémákat úgy oldják meg ahogy mindig is megoldották és a világlátásuk is régi szokásokból építkezik. Egészséges társaság, ahol mindenki tudja a helyét, bár a politikai korrektséget nem innen mintavételezik.

Nevelés

2015.03.13. 10:00 | Sidaries | Szólj hozzá!

Címkék: történet

Akkor történt ez, amikor még a politikai korrektséget nem vitték túlzásba és az előítéleteknek pozitív hozadékai is voltak. Az történt ugyanis, hogy a csendőrök késő éjjel járőröztek a Faluban és környékén és találtak egy cigányt a falu szélén ácsorogni. Semmi rosszat nem csinált, csak nézelődött. Erre az öregebb csendőr odament hozzá majd nyitásként lekevert a cigánynak két pofont és hazazavarta. A másik megkérdezte tőle, hogy miért kapta a cigány a verést.

- Azért édes fiam, mert éjfél elmúlt, ennek a cigánynak errefelé földje nincsen, csak lopni mehetett. Kicsit elvettem tőle a kedvét.

A bejegyzés trackback címe:

https://vizesember.blog.hu/api/trackback/id/tr447254437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása